×

My Dr. Brown's Story

Tell us your story

Pas 1 de 3

33%

Povestea lui Karen, mama lui Josiah

Rezolvă problemele noastre

La vârsta de 3 luni fiul meu avea probleme cu colicii, provocați...

Povestea lui Karen, mama lui Josiah

Rezolvă problemele noastre

La vârsta de 3 luni fiul meu avea probleme cu colicii, provocați de vechiul biberon pe care îl foloseam și din această cauză dormea foarte puțin. Am încercat inclusiv să-i schimbăm laptele, însă nimic nu a funcționat până când am folosit biberoanele Dr. Brown's și, pentru prima oară, după o perioadă lungă de timp a reușit să se odihnească noaptea. Josiah nu mai are probleme cu colicii, de când folosim sticlele Dr. Brown's.

Povestea Natashei, mama Aurorei

Iubesc sticlele Dr. Brown's

Micuța mea a avea episoade urâte de eructație, dar aceste biberoane au...

Povestea Natashei, mama Aurorei

Iubesc sticlele Dr. Brown's

Micuța mea a avea episoade urâte de eructație, dar aceste biberoane au ajutat-o foarte mult.

Povestea lui Helmuth

Setul de biberoane

Băiatul meu a avut colici folosind biberoanele obișnuite. Cu cele de la...

Povestea lui Helmuth

Setul de biberoane

Băiatul meu a avut colici folosind biberoanele obișnuite. Cu cele de la Dr. Brown's nu mai are colici și soția mea poate dormi bine.

Povestea Lallei, mama lui Jawad

Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată

Biberonul Dr. Brown's l-a ajutat pe fiul meu, cât timp a fost...

Povestea Lallei, mama lui Jawad

Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată

Biberonul Dr. Brown's l-a ajutat pe fiul meu, cât timp a fost la terapie intensivă neonatologică, să se hrănească, dar și să scape de bradicardie.

Povestea Melissei, mama lui Gabriel

Iubim produsele Dr. Brown's!

Am decis să folosesc biberoanele Dr. Brown's, cu mult înainte ca bebelușul...

Povestea Melissei, mama lui Gabriel

Iubim produsele Dr. Brown's!

Am decis să folosesc biberoanele Dr. Brown's, cu mult înainte ca bebelușul meu să se nască. Mi-au salvat viața. Bebelușul meu nu a avut deloc colici și era tot timpul fericit. Este foarte încântat de jucăria girafă Gerry, pe care o ia peste tot cu el.

Povestea Lilianei, mama lui Elvia Marie

Din terapia intensivă neonatologică în prezent

Sunt foarte impresionată de biberoanele Dr. Brown's, care i-au fost recomandate fetiței...

Povestea Lilianei, mama lui Elvia Marie

Din terapia intensivă neonatologică în prezent

Sunt foarte impresionată de biberoanele Dr. Brown's, care i-au fost recomandate fetiței mele premature, din secția de terapie intensivă neonatologică. Au ajutat-o să nu aibă colici, de aceea, recomand cu căldură folosirea lor și de alte mămici.

Povestea lui Natalie, mama lui Demario

Sunt, pur și simplu, îndrăgostită de aceste biberoane de sărbătoare

Motivul pentru care am ales biberoanele Dr. Brown's este că fiul meu...

Povestea lui Natalie, mama lui Demario

Sunt, pur și simplu, îndrăgostită de aceste biberoane de sărbătoare

Motivul pentru care am ales biberoanele Dr. Brown's este că fiul meu nu a avut niciodată probleme de digestie sau episoade de regurgitare. Pot spune că m-am îndrăgostit de aceste biberoane de când eram educatoare la creșă. Consider că a fost cea mai bună idee lansarea biberoanelor cu design special creat pentru sărbători.

Povestea Andrei, mama Isabelei

Isabel's Journey Aventura Isabelei

Fiica mea s-a născut cu buză de iepure și probleme palatine. Am...

Povestea Andrei, mama Isabelei

Isabel's Journey Aventura Isabelei

Fiica mea s-a născut cu buză de iepure și probleme palatine. Am stat în spital mai mult de o lună, încercând să ne dăm seama de ce Isabel nu se poate hrăni corespunzător. Am încercat mai multe tipuri de biberoane și niciunul dintre ele nu părea că dă rezultate. În urma unei examinări, s-a descoperit că avea o hernie paraesofagiană. Am încercat biberonul Dr. Brown's pentru nevoi speciale, cu câteva zile îniante de operație și a mers destul de bine. A urmat intervenția de fixare a stomacului Isabelei. După 6 zile de așteptare, am încercat din nou biberonul pentru nevoi speciale și Isabel s-a descurcat grozav. Sunt foarte impresionată de produsele Dr. Brown's și de cât de bine funcționează pentru bebelușul meu. Andrea & Isabel

Povestea Altheei, mama lui Emmy

Povestea lui Emmy

Fiica mea Emmy Grace s-a născut cu o greutate foarte mică. Din...

Povestea Altheei, mama lui Emmy

Povestea lui Emmy

Fiica mea Emmy Grace s-a născut cu o greutate foarte mică. Din această cauză, a stat o perioadă la terapie intensivă neonatologică. Pentru că nu se putea hrăni corespunzător, i s-a administrat hrana prin intermediul unui tub de hrănire.
Am încercat mai multe tipuri de biberoane și tetine, eu fiind adepta alăptarii la sân, dar și pentru hrănirea cu formulă de lapte. Consultantul în lactație de la terapie intensivă, ne-a recomandat biberonul Preemie Flow de la Dr. Brown's. Încă de la prima utilizare, a inceput sa manance mai mult si să ia în greutate, devenind tot mai puternică. Toate acestea au fost posibile numai datorită biberoanelor Dr. Brown's. Mama și tata te iubesc atât de mult, Emmy Grace!

Povestea lui Aspen, mama lui Timberlee

Cel mai bun biberon

Fetița mea s-a născut cu 6 săptămâni mai devreme de termen și...

Povestea lui Aspen, mama lui Timberlee

Cel mai bun biberon

Fetița mea s-a născut cu 6 săptămâni mai devreme de termen și a fost hrănită cu biberon și tetină specială la terapie intensivă neonatologică. Odată ajunse acasă, au apărut problemele de reflux, iar momentul mesei a devenit un coșmar.
Top that with her fortifier which caused horrible gas pains and it was just not a pleasurable experience for her and made for a very worried mom. My mom had bought a Dr. Brown bottle for me and since the nipple shape was close to what she was used to we tried it. What a difference. This baby is not easy to burp and it seems like she knows better when she need to now and it is easier to get out of her. She loves her Dr. Brown bottle we currently moved to the larger size bottles and faster nipple as she keeps increasing her volume! I will tell everyone I know of having a baby about these bottles! If your baby is ever fussy during or after feedings you have to try this bottle!!!

Povestea lui Jenny, mama Julianei

Sticle minunate

Am folosit produsele de la Dr. Brown pentru fiul meu când era...

Povestea lui Jenny, mama Julianei

Sticle minunate

Am folosit produsele de la Dr. Brown pentru fiul meu când era copil și acum îl folosesc pentru fiica mea. O sticlă bună nu a fost niciodată greu de folosit si m-a ajutat in ingrijirea copiilor.

Povestea Karlitei, mama lui Marvin …

Noul înger din viata mea ...

Marvin a aparut în viața mea după o lunga perioada in care...

Povestea Karlitei, mama lui Marvin …

Noul înger din viata mea ...

Marvin a aparut în viața mea după o lunga perioada in care sanatatea mea nu a fost cea mai buna și acum ma bucur in fiecare zi de prezenta copilului meu in viata mea si de ajutorul sticlelor Dr. Brown, care faciliteaza hranirea bebelusului meu.

Povestea Danei, mama Sophiei

Povestea Sophiei

Când Sophia s-a nascut, dorinta mea ca mama afost sa am un...

Povestea Danei, mama Sophiei

Povestea Sophiei

Când Sophia s-a nascut, dorinta mea ca mama afost sa am un copil strict alăptat la sân, dar nu a durat prea mult. A pierdut 12% din greutatea corporala in decurs de trei zile. Am folosit sticle anti-colic ale unei alte unei mărci, in speranta ca voi putea alterna alimentatia la san cu cea la sticluta. Ea, însă, nu a câștiga în greutate, dar nici nu o pierdea, astfel, medicii au luat decizia de a-i mari suplimentele. Am ajuns sa o hranesc natural in timpul noptii, iar ziua formula de lapte, din sticluta. Chiar in jurul varstei de 5 saptamani a inceput sa nu mai doreasca formula, sa aiba greturi si varsaturi, iar ulterior, am descoperit ca avea intoleranta la lactoza. Apoi a inceput sa devina asa de rau ca striga tot timpul si se simtea confortabil doar in anumite pozitii. Am ajuns la punctul în care dormea doar 2-4 ore în decurs de 24 de ore și a fost o zi am fost treaza pentru 37 de ore, fara măcar un pui de somn. Am avut o întâlnire cu doctorul cât mai curând posibil și a propus schimbarea formulei. Am trecut la o formulă nouă în care proteina din lapte este descompusă parțial, incluzând o problemă de lactoză, care ar trebui să ajute la colici. De asemenea, am vorbit cu câțiva prieteni de-ai mei care au folosit produsele Dr. Brown. Știam că sunt câteva dintre sticlele de top și singurul motiv pentru care nu le-am ales din prima, este că celelalte sticle pe care le foloseam ar fi trebuit să fie grozave pentru mamele care alăptează. Ei bine am făcut comutator pe formula și starea ei a început să se îmbunătățească și apoi am trecut la Dr. Browns și rezolvarea problemelor a fost aproape instanta. Chiar dacă foloseam celelalte sticle anti colic cu design foarte apropiat și aproape identic cu al Dr. browns, efectul nu era acelasi.

Povestea lui Cherilyn, mama lui Brayden

Ca un capriciu

Sunt mamă pentru prima dată și am folosit sticle pentru fiul meu...

Povestea lui Cherilyn, mama lui Brayden

Ca un capriciu

Sunt mamă pentru prima dată și am folosit sticle pentru fiul meu de când s-a născut. In perioada Crăciunului, copiii au vazut un anunt, cum ca daca achizitionezi produse de la Dr Brown de anumita suma, poti castiga o vacanta. Așa că am zis ca nu am nimic de pierdut. Acela a fost momentul in care fiul meu s-a indragostit de sticlutele Dr. Brown, pe care le adora. Recomand tuturor celor pe care îi știu, produsele de la Dr. Brown. DR. BROWN A FOST CEA MAI BUNĂ DECIZIE :)

Povestea Adriennei, mama lui Mackenzie

Povestea lui Mackenzie

Copilul nostru mic, dulce, a avut o colică oribilă și reflux gastric....

Povestea Adriennei, mama lui Mackenzie

Povestea lui Mackenzie

Copilul nostru mic, dulce, a avut o colică oribilă și reflux gastric. După ce am testat multe sticle diferite, am găsit în cele din urmă sticlele de la Dr.Brown. Sunt o economie pe viață! Jucătorul nostru dulce a suferit atât de multe nopți, dar Dr. Brown ne-a salvat pe toți!

Povestea lui Debbie, mama lui Frazer

Frazer, Colici

Dupa ce am suferit 5 zile auzindu-l pe fiul meu urland din...

Povestea lui Debbie, mama lui Frazer

Frazer, Colici

Dupa ce am suferit 5 zile auzindu-l pe fiul meu urland din cauza colicilor, o prietena mi-a sugerat sa incerc sticlele de la Dr. Browns. Am cumparat doua, in ideea de a le testa si nu ne-a venit sa credem cand am vazut ce diferenta mare era, fata de sticlutele folosite pana atunci. Avem un cu totul alt copil! Linistit si fericit, fara tipete si dureri!

Povestea Melissei, mama lui Neil

Bunicul a gasit solutia. Sticlutele Dr. Brown!

Bebelusului nostru ii era foaret greu sa se obisnuiasca sa manance din...

Povestea Melissei, mama lui Neil

Bunicul a gasit solutia. Sticlutele Dr. Brown!

Bebelusului nostru ii era foaret greu sa se obisnuiasca sa manance din sticluta. Din momentul in care l-am adoptat, aceasta a fost singura varianta pentru noi- alimentatia artificiala. Timp de o luna am folosit alte tipuri de sticlute, dar se chinuia intre 45 de minute si o ora sa manance, fapt care ne epuiza pe amandoi. Toata familia incerca sa gaseasca o vaianta sa ne ajute, iar solutia a venit intro zi in care tatal meu m-a surprins cu un cadou. Un set de trei sticle de la Dr. Brown si mi-a spus: "Acestea sunt sticlutele pe care ar trebui sa le folosesti!" Am fost socata si surprinsa de faptul ca tatal meu, in varsta de 70 de ani, fost angajat al armatei, imi spune mie, proaspetei mamici, ce trebuie sa fac cu bebelusul! Dar avea dreptate. Urmatoarea masa cu ajutorul sticlutei de le Dr. Brown, a durat 15 minute si a schimbat pozitiv, toata situatia. Urgent am cumparat un nou set de 12 sticlute Dr. Brown. De atunci, am folosit doar produsele Dr. Brown!

Povestea lui Sammy, mama lui Daniel Jr.

Scimbarea sticlutelor, a fost cea mai buna decizie!

Sunt mamica pentru prima data. Primisem un prim set de sticlute de...

Povestea lui Sammy, mama lui Daniel Jr.

Scimbarea sticlutelor, a fost cea mai buna decizie!

Sunt mamica pentru prima data. Primisem un prim set de sticlute de la o cunostinta. Dar micutului meu ii era greu sa le foloseasca, din cauza formei tetinei. Ulterior, am cumparat un set de sticlute de la Dr. Brown, iar totul a devenit mult mai usor si sanatos. Inclusiv colicii nu il mai deranjau la fel ca pana atunci. Sunt foarte multumita de schimbarile aduse de produsele Dr. Brown, in viata mea si a micutului meu, Daniel.

Povestea Thaliei, mama lui Nayeli

Bebelusi fericiti!

Fiica mea cea mare are aproape 4 ani. Cand s-a nascut, a...

Povestea Thaliei, mama lui Nayeli

Bebelusi fericiti!

Fiica mea cea mare are aproape 4 ani. Cand s-a nascut, a fost pentru mine, cea mai grea perioada, in "lupta" cu colicii. Am incercat toate variantele posibile de sticlute, de asemenea si medicamentele pentru colici, dar nimic nu a functionat. In una dintre zile, eram in vizita la sotul meu la munca si ii povestea unei colege mai invarsta de colicii bebelusului nostru. Colega sotului ne-a zis ca exsita pe piata o sticluta care se numeste Dr. Brown, pe care nepoata ei le folosea la bebelusul ei. Am decis sa merg la primul magazin cu articole specifice si sa cumpar pentru bebelusul meu sticluta de la Dr. Brown.
Inca dupa prima data cand am folosit-o, diferentele au inceput sa se vada. Am folosit sticlutele, pana in momentul in care am trecut la canite. Recomand aceste sticlute tuturor celor care isi doresc copii. Pentru cel de al doile copil, am stiut din prima ce fel de sticlute sa cumpar si sa folosesc. In prima saptamana dupa ce am adus-o acasa, nu a avut probleme cu gazele. In a doua saptamana, a avut doar un episod, intr-o noapte. Acum are 4 luni si ma bazez de fiecare data pe sticlutele Dr. Brown.
Pe masura ce creste, abia astept sa folosim noile produse.

Povestea lui Sarah, mama Charlottei

Sticle minunate

Buna! Am un bebelus de 4 saptamani, care in ultimele doua saptamani,...

Povestea lui Sarah, mama Charlottei

Sticle minunate

Buna! Am un bebelus de 4 saptamani, care in ultimele doua saptamani, s-a luptat cu colicii. Am hotarat sa incerc sticlutele Dr. Brown si dupa o singura zi, am vazut ca pe langa faptul ca ii era mai usor sa se alimenteze, s-au ameliorat si neplacerile cauzate de colici. Sunt o mama foarte, foarte fericita!

Povestea Anutkai, mama lui MARK JONATHAN YERIMESKU

Cele mai bune sticle!

Pur si simplu le iubesc! Multumesc tare de tot pentru un asemenea...

Povestea Anutkai, mama lui MARK JONATHAN YERIMESKU

Cele mai bune sticle!

Pur si simplu le iubesc! Multumesc tare de tot pentru un asemenea produs minunat!

Povestea lui Jackie, mama lui Katelynn Rose Tadewald

Micuta mea

Am incercat alte sticute, dar toate ii dadeau micutei mele, dureri de...

Povestea lui Jackie, mama lui Katelynn Rose Tadewald

Micuta mea

Am incercat alte sticute, dar toate ii dadeau micutei mele, dureri de burtica. Asta pana cand, am descoperit sticlutele de la Dr. Brown. Micuta mea a devenit mult mai fericita. Sunt cele mai bune sticlute din lume si va mltumesc pentru asta!

Povestea lui Kim, mama lui Daniel

Copil fericit

Sticlele de la Dr Browns Natural Flow ne-au salvat. Fiul nostru de...

Povestea lui Kim, mama lui Daniel

Copil fericit

Sticlele de la Dr Browns Natural Flow ne-au salvat. Fiul nostru de 11 luni se chinuia destul de mult in timp ce manca. Dupa ce am incercat cateva formule, am vazut aceasta sticla si am decis sa incercam. A functionat! Micutul nostru Danny, este acum un copil foarte fericit!

Povestea Michaelei, mama lui Landon

Gemenii mei

Am dat nastere minunatilor mei gemeni in luna mai, 2012. Nu eram...

Povestea Michaelei, mama lui Landon

Gemenii mei

Am dat nastere minunatilor mei gemeni in luna mai, 2012. Nu eram sigura de faptul ca voi folosi patru sticlute si am inceput sa le folosesc pe cele primite la baby shower. Am inceput sa folosesc trei tipuri diferite de sticlute si ne-am confruntat cu multe nopti nedormite din cauza colicilor, pana in momentul in care cineva mi-a povestit de Dr. Brown. La inceput, am fost putin descurajata de pretul sticlutelor, dar mi-am spus ca "este pentru copiii mei" si daca functioneaza, merita toti banii! Am cumparat un set de trei sticlute Dr. Brown, iar copiii mei au inceput sa doarma mult mai bine. Dupa alte doua zile, am cumparat alt det cu trei sticlute. As recomanda tuturor sticlele de la Dr. Brown!

Povestea lui Yari, mama lui Devin

Povestea lui Devin

Devin are un an. Este primul nostru bebelus. Majoritatea celor din familie,...

Povestea lui Yari, mama lui Devin

Povestea lui Devin

Devin are un an. Este primul nostru bebelus. Majoritatea celor din familie, a recomandat o marca foarte populara de sticlute.
Cand avea doua luni, am fost nevoiti sa schimbam formula de lapte, din cauza colicilor, dar nu a ajutat in totalitate. Se trezea urland in mijlocul noptii si asta ne rupea inimile. Am incercat in mediul online sa gasesc o solutie, iar cineva mi-a recomandat Dr. Brown. Dupa putin timp, diferenta a fost uluitoare si fara tipete in mijlocul noptii. Am renuntat complet la vechile sticlute si am cumparat doar de la Dr. Brown. Le recomand tuturor! :)

Povestea lui Kelly, mama lui James

Down with Dr. Brown

Micutul nostru s-a nascut cu 8 sapamani mai devreme. S-a descurcat de...

Povestea lui Kelly, mama lui James

Down with Dr. Brown

Micutul nostru s-a nascut cu 8 sapamani mai devreme. S-a descurcat de minune cu sticlutele de la Dr. Brown. L-au ajutat foarte mult sa nu aiba colici sau reflux gastric.

Povestea Likolehuai, mama lui Leif

Minunat!

Voiam sa va scriu, sa stiti cat sunt de multumita de "sticlele...

Povestea Likolehuai, mama lui Leif

Minunat!

Voiam sa va scriu, sa stiti cat sunt de multumita de "sticlele minune". Eu si sotul meu ne-am confruntat, in ultimele doua luni, cu mari dificultati in hranirea micutului nostru. La fiecare masa, urla si plangea, iar durerea parea insuportabila. Un somn de 3 ore, era unul pe care il consideram bun. Am schimbat formulele, felul in care il tineam si am schimbat orice, doar sa se simta el mai bine. Pana la urma am decis sa scimbam sticlutele de pana atunci, cu cele de la Dr. Brown. Dupa prima utilizarea a sticlutelor, am putut vedea diferentele. A fost prima data cand dupa mancare, a putut sa stea relaxat. Pentru prima data, era fericit! Impreuna cu sotul meu, am decis sa mai cumparam inca 6 sticle. Fiul meu a inceput sa doarma toata noaptea si a fost momentul meu de relaxare si odihna. Nu stiu de ce am asteptat atata timp pana sa facem schimbarea, dar suntem foarte multumiti si incantati de produsele Dr. Brown. Recomand cu toata increderea produsele Dr. Brown.

Povestea Farei, mama Lunei

Recuperare dupa operatie pe inima

Fiica mea s-a nascut in luna mai, cu doua mari probleme de...

Povestea Farei, mama Lunei

Recuperare dupa operatie pe inima

Fiica mea s-a nascut in luna mai, cu doua mari probleme de sanatate. Una dintre ele, este o afectiune a inimii, numita Tetralogia lui Fallot si a necesitat o interventie chirurgicala, cand avea 11 saptamani. In timpul recuperarii, a inceput sa aiba probleme cu alimentatia, refuzant sa manance natural, sau din sticluta. Cand am ajuns acasa dupa operatie, era intubata nasogastric. La inceput, parea sa se recupereze bine, dar dupa un timp, parea ca merge in regres. Medicul patolog, in prima faza, i-a facut un teste cu bariu, sa vada cum inghite. Din pacate, o parte din lapte il inspira in plamani, dar din fericire, reusea sa tuseasca. Am primit indicatii despre cum sa il ajutam sa manance si ce tipuri de tetine si sticlute sa folosim. Ne-a recomandat sticlele de la Dr. Brown si am primit una sa o testam acasa. Dupa primele doua zile de cand a inceput sa le foloseasca, Luna a inceput sa ia 75-80% din volum pe gurita, iar pana atunci, reusea doar 15-20%. Sticlutete ne-au fost recomandate si de alte mame, deci, stiam ca suntem pe drumul cel bun, dar parca inca nu voiam sa ma grabesc sa cumpar alte sticle noi. In perioada Craciunului, incepuse deja sa manance foarte bine, iar tubul nu il mai folosea asa de des. Nu am suficiente cuvinte sa va spun cat sunt de fericita, cand vad ca bea tot din sticluta. De acum in colo, facem parte si noi din familia Dr. Brown. Multumim!

Povestea lui Arjun

Sticle minunate

Buna! Copilul meu foloseste sticele de la Dr. Brown si sunt minunate!

Povestea lui Arjun

Sticle minunate

Buna! Copilul meu foloseste sticele de la Dr. Brown si sunt minunate!

Povestea lui Kaye, mama lui Autumn

Fiicei mele acum ii ies dintii

Rolul de mama este cel mai greu in lume, mai ales daca...

Povestea lui Kaye, mama lui Autumn

Fiicei mele acum ii ies dintii

Rolul de mama este cel mai greu in lume, mai ales daca este pentru prima data. Uitandu-ma in urma, primele cateva saptamani de alaptare, au fost o adevarata provocare, inclusiv noptile nedormite in care sateam treaza sa fiu sigura ca Autumn este bine. Ai nevoie de o tona de rabdare si intelepciune sa poti intelege nevoile bebelusului tau. Am supravietuit provocarilor si acum ma declar ca fiind o mama foarte buna. Zambetul fiicei mele, compenseaza toate neplacerile acestui job de mama. Acum Autumn implineste cinci luni si am observat ca este mai sensibila si irascibila, din cauza eruptiei dintilor. Am mers la primul magazin specializat, din dorinta de a-i lua ceva care sa o ajute. Vanzatorul mi-a recomandat jucariile pentru dentitie de la Dr. Brown, ca fiind cele mai bune si cu durabilitate mare. Pe langa faptul ca jucariile pentru dentitie de la Dr. Brown au o baza solida de silicon, imi place faptul ca fiicei mele ii este usor sa le tine in mana. Micuta mea iubeste aceste atat de mult aceste jucarii de la Dr. Brown, iar eu sunt o mamica foarte fericita!

Povestea lui Heather, mama lui Lincoln

Foarte practice

Din momentul in care am incetat cu alaptarea, am folosit pentru fiul...

Povestea lui Heather, mama lui Lincoln

Foarte practice

Din momentul in care am incetat cu alaptarea, am folosit pentru fiul meu, doar produse de la Dr. Brown. Are acum 10 luni si am inceput sa caut o canita potrivita pentru el. Am vazut in magazine, canitele de la Dr. Brown si am luat una. Fiului meu ii este foarte usor sa o tina singur in manute. Multumim pentru produsele minunate pe care le faceti!

Povestea Andreei, mama lui BRUNO MENDOZA

Cele mai bune sticlute, sunt cele de la Dr. Brown

Bebelusului meu ii era greu sa se sature cu laptele meu si...

Povestea Andreei, mama lui BRUNO MENDOZA

Cele mai bune sticlute, sunt cele de la Dr. Brown

Bebelusului meu ii era greu sa se sature cu laptele meu si am inceput sa il hranesc si cu formula de lapte. Pediatrul lui mi-a recomandat sticlutele de la Dr. Brown, care s-au dovedit a fi minunate! In curand va trebui sa renuntam la ele si sa luam alte produse de la Dr. Brown, in ton cu necesitatile lui. Dr. Brown, iti multumim pentru ca existi! Fiul meu nu a avut probleme cu colicii si asta datorita sticlutelor Dr. Brown. Iubesc Dr. Brown!

Povestea lui Casey, mama lui Hudson

Dr. Brown este cel mai bun!

La primii doi copii ai mei, nu stiam ca exista o sticluta...

Povestea lui Casey, mama lui Hudson

Dr. Brown este cel mai bun!

La primii doi copii ai mei, nu stiam ca exista o sticluta care reduce semnicicativ cantitatea de aer care intra in stomacelul copiilor, pana am auzit de la o prietena de sticlutele de la Dr. Brown. Fiica mea are deja 4 luni si am avut dificultati cu alimentatia naturala. Am folosti pompa si sticlutele de la Dr. Brown si au functionat perfect! Recomand ORICUI aceste sticle!

Povestea lui Trisha, mama Jimenei

Fetita Dr. Brown

Acum doua luni, am nascut o minunate fetia! Am fost foarte incantata...

Povestea lui Trisha, mama Jimenei

Fetita Dr. Brown

Acum doua luni, am nascut o minunate fetia! Am fost foarte incantata de faptul ca o alaptam si ca asta creea o legatura foarte puternica intre noi. Dar venise momentul sa ma intorc la munca si trebuia sa gasesc o solutie, desi stiam ca va fi dificil sa o obisnuiesc cu sticluta. Acest moment este o mare schimbare si trebuie facuta cat de bine! Dr. Brown a fost solutia salvatoare pentru noi si sunt foarte fericita! Micuta mea Jimena, o iubeste!1 Voi continua sa cumpar produse de la Dr, Brown.

Povestea lui Zumba Con Gaby, mama lui Aileen G

Best bottles ever

Am inceput sa folosesc sticlutele Dr. Brown, din momentul in care s-a...

Povestea lui Zumba Con Gaby, mama lui Aileen G

Best bottles ever

Am inceput sa folosesc sticlutele Dr. Brown, din momentul in care s-a nascut bebelusul meu... le iubesc, cu adevarat... fara colici

I been using Dr.Browns bottles since my baby born..i really love it..no colics ...

Povestea lui Turqouya, mama lui Newton

Mare succes!

Fiul meu a foslosit sticlutele Dr. Bown, inca din prima lui saptamana...

Povestea lui Turqouya, mama lui Newton

Mare succes!

Fiul meu a foslosit sticlutele Dr. Bown, inca din prima lui saptamana de viata. Beneficiile sunt foarte evidente si alternam alaptatul cu sticlutele. O sa folosim doar sticlutele Dr. Brown!

Povestea lui Shannon, mama lui Cayden

Iubesc produsele Dr. Brown!!

Fiul meu (4 luni) a folosit sticlutele Dr. Brown, inca de la...

Povestea lui Shannon, mama lui Cayden

Iubesc produsele Dr. Brown!!

Fiul meu (4 luni) a folosit sticlutele Dr. Brown, inca de la nastere si recent a inceput sa foloseasca si jucariile pentru dentitie. Le iubeste! Multumim Dr. Brown, pentru ca ati creeat aceste produse!

Povestea lui Megan, mama Korei

IUBESC DR. BROWN!!!

Am folosit produsele Dr. Brown cu primul copil si nu am avut...

Povestea lui Megan, mama Korei

IUBESC DR. BROWN!!!

Am folosit produsele Dr. Brown cu primul copil si nu am avut probleme cu colicii. Si la al doilea copil, produsele Dr. Brown au fost singura optiune. Pot spune ca am doi copii foarte fericiti! Multumim Dr. Brown!

Povestea Jasminei, mama lui Skylar

Am salvat o burtica sensibila!

Numele meu este Jasmine McDonald, iar al fiicei mele, Skylar. Am fost...

Povestea Jasminei, mama lui Skylar

Am salvat o burtica sensibila!

Numele meu este Jasmine McDonald, iar al fiicei mele, Skylar. Am fost nevoita sa intrerup alaptarea, deoarece nu aveam suficient lapte pentru micuta mea. Am shimbat formulele si am luat sticlute de la alte branduri. Schimbarea nu a fost chiar asa de usoara. A inceput sa aiba colici, din cauza sticlutelor. Burtica ei era foarte sensibila. Dupa ce am discutat cu mai multa lume, cineva mi-a recomandat sticlutele de la Dr. Brown. Afost cea mai buna investitie facuta! Colicii s-au redus considerabil si micuta mea era din ce in ce mai linistita si fericita. folosesc doar produsele Dr. Brown!!!

Povestea Jayei, mama lui Brenyn

Povestea mea, Dr. Brown!

Fiul meu s-a nascut prematur, la 24 de saptamani si cantarea 0.861...

Povestea Jayei, mama lui Brenyn

Povestea mea, Dr. Brown!

Fiul meu s-a nascut prematur, la 24 de saptamani si cantarea 0.861 g. Una dintre asistente mi-a recomandat sticlutele Dr. Brown si au fost uimitoare! Le-am folosit, pana in momentul in care am trecut la sticlute. Normal, tot de la Dr. Brown! Acum sa sunt insarcinata cu cel de-al doilea copil, stiu ca voi folosi doar produse de la Dr. Brown. Multumim!

Povestea lui Ashley, mama Ameliei

Sticlele de la Dr. Browns sunt cele mai bune!

Primul meu copil s-a nascut prematur. Inca de la inceput aAmelia a...

Povestea lui Ashley, mama Ameliei

Sticlele de la Dr. Browns sunt cele mai bune!

Primul meu copil s-a nascut prematur. Inca de la inceput aAmelia a avut probleme cu hranirea. Ulterior am descoperit ca avea o forma urata de reflux si a trebuit sa o tinem inclinata, in unghi de 30 de grade. In primele trei luni, de fiecare data cand manca, putea sa ia doar cate 0.34 ml. Medicul a spuc sa poate fi din cauza refluxului gastric si ca nu putem face nimic. Vomita des si avea maridureri de burtica. Am incercat patru tipuri de sticlute, dar fara rezultat. Auzisem de sticlutele Dr. Brown, am decis sa incerc si pana la urma, ele au fost salvarea noastra! Multumim pentru aceste produse minunate! ne-au salvat!

Povestea Lisei

Reflux gastric

Am nascut gemenele, cu 6 saptamani mai repede. De prima data cand...

Povestea Lisei

Reflux gastric

Am nascut gemenele, cu 6 saptamani mai repede. De prima data cand le-am vazut, am observat ca Julianna isi scotea lapticul din gurita. Situatia s-a inrautatit pana pe la trei luni. Am dus-o la medic si am constatat ca avea o forma severa de reflux. Cu ajutorul tratamentului, al laptelui de soya si al sticlutelor Dr. Brown a inceput sa manance mult mai bine si sa inceapa sa ia in greutate.
Multumim, Dr. Brown!

Povestea lui Jennifer, mama lui Dallas

Dallas

Tocmai am nascut, acum 2 zile. El a refuzat să ia orice...

Povestea lui Jennifer, mama lui Dallas

Dallas

Tocmai am nascut, acum 2 zile. El a refuzat să ia orice fel de tetine, in afara de cele de la Dr. Brown! Le iubește! Am folosit sticlutele și cu fiica mea! Sunt foarte multumita de produsele Dr. Brown.

Povestea Monikai

Maysa Mylla Maria

Maysa Mylla Maria

Povestea Monikai

Maysa Mylla Maria

Maysa Mylla Maria

Povestea lui Meghan, mama lui Kaylee

O binecuvantare!

Minunata noastra fetifa, a avut dureri de burtica destul de mari. Daca...

Povestea lui Meghan, mama lui Kaylee

O binecuvantare!

Minunata noastra fetifa, a avut dureri de burtica destul de mari. Daca nu ar fi fost minunatele sticle de la Dr. Brown, cred ca noi, ca parinti, nu am fi facut fata. Multumim pentru aceasta minunata descoperire! Iubim Dr. Brown!!!!!

Povestea Rebeccai, mama Briannei

O usurare!

Am inceput alimentarea cu lapte formula, cand avea micuta mea 7 saptamani....

Povestea Rebeccai, mama Briannei

O usurare!

Am inceput alimentarea cu lapte formula, cand avea micuta mea 7 saptamani. Deja se confrunta cu durerile mari de burtica, cauzate de colici, care ii afectau inclusiv somnul.Dupa ce am incercat mai multe tipuri de sticlute, am descoperit sticlutele de la Dr. Brown. Schimbarile au inceput sa se vada ina din prima zi. Incepuse sa doarma mult mai bine si sa fie mai relaxata si mai fericita. Recomand tuturor produsele de la Dr. Brown!

Povestea Lupitei, mama lui Maddie Hernandez

Le iubesc!

Fiica mea Madison, s-a nascut in data de 14 februarie si are...

Povestea Lupitei, mama lui Maddie Hernandez

Le iubesc!

Fiica mea Madison, s-a nascut in data de 14 februarie si are intoleranta la lactoza. Asta ii provoaca greata, varsaturi si colici. O prietena mi-a recomandat cele mai bune sticle. Cu ajutorul lor si a laptelui hypoalergenic, am scapat de toate aceste probleme. Fiica mea este cea mai fericita!

Povestea Angelei, mama lui Nolan

Baiat dragalas!

Am folosit diferite tipuri de sticlute si bebelusul meu a avut probleme...

Povestea Angelei, mama lui Nolan

Baiat dragalas!

Am folosit diferite tipuri de sticlute si bebelusul meu a avut probleme cu durerile de burtica... Dupa ce am inceput sa folosim sticlutele de la Dr. Brown, problemele lui au disparut.

Povestea lui Rachel, mama lui Wyatt si Mason

Dr. Brown ne-a salvat!

Amandoi bebelusii nostri au intoleranta la lactoza si au stomacelul sensibil. Datorita...

Povestea lui Rachel, mama lui Wyatt si Mason

Dr. Brown ne-a salvat!

Amandoi bebelusii nostri au intoleranta la lactoza si au stomacelul sensibil. Datorita sticlutelor de la Dr. Brown, burticile lor sunt mult mai fericite.

Povestea Isabelei Cristina, mama lui Icker Leonardo

Scumpicul meu bebelus

Am nascut in 6 ianuarie 2014, un super bebelus. De atunci si...

Povestea Isabelei Cristina, mama lui Icker Leonardo

Scumpicul meu bebelus

Am nascut in 6 ianuarie 2014, un super bebelus. De atunci si pana acum, am folosit cu mare incredere produsele Dr. Brown.

Povstea Amandei, mama lui Lillie

Povestea Lilliei...

Nu credeam ca voi avea nevoie sa cumpar sticlute. planuiam sa imi...

Povstea Amandei, mama lui Lillie

Povestea Lilliei...

Nu credeam ca voi avea nevoie sa cumpar sticlute. planuiam sa imi hranesc copilul, exclusiv la san. Doar ca dupa ce s-a nascut, a inceput sa aiba mici complicatii si am fost nevoita sa ii dau suplimente. Eram destul de suparata dein cauza asta. Medicul meu m-a asigurat de faptul ca in continuare o voi putea alapta, insa, incepuse sa se obisnuiasca cu sticluta. La inceput, am folosit anumit fel de sticluta, dar avea crampe destul de mari, iar noi, ca parinti, eram epuizati. Cand am inceput sa folosim sticluta de la Dr. Brown, recomandata de medicul nostru, problema colicilor a fost rezolvata.

Povestea lui Karen, mama lui Kimberly

Micuta mea

Cea mai buna sticluta pentru fetita mea! Iubeste Dr. Brown

Povestea lui Karen, mama lui Kimberly

Micuta mea

Cea mai buna sticluta pentru fetita mea!
Iubeste Dr. Brown

Povestea lui Katie, mama lui Brantlee

Brantlee James

Cand fiul meu Brantlee avea doar o luna, a avut un episod...

Povestea lui Katie, mama lui Brantlee

Brantlee James

Cand fiul meu Brantlee avea doar o luna, a avut un episod de apnee, in timpul unui reflux. Cand a ajuns ambulanta, Brantlee incepuse sa isi revina deja. Stiam ca trebuie sa facem o schimbare majora. Asadar, am schimbat sticluta veche, cu una de la Dr. Brown. Dupa ce am testat-o, ne-am dat seama ca era exact ce am cautat noi. N-ea ajutat cu refluxul si nu a mai facut episoade de apnee.

Povestea Gabriellei, mama Avei

Ava Marie

Mi-am dorit foarte mult sa o pot alapta pe micuta mea, de...

Povestea Gabriellei, mama Avei

Ava Marie

Mi-am dorit foarte mult sa o pot alapta pe micuta mea, de aceea, am cumparat pompa pentru san de la Dr. Brown, la care am primit si doua sticluta. din pacate, nici alaptatul si nici cu pompita, treburile nu au mers asa cum imi doream. Fara sa imi dau seama, fetita mea a ajuns sa indrageasca sticlutele. Nu mai auzisem pana atunci, foarte multe despre ele. A fost o decizie buna, pana la urma, deoarece dorerile de burtica incepusera sa nu mai existe. Nu mi-as fi imaginat candva ca pot fi atat de bune!

Povestea lui Leslie, mama lui Charlie

Micutul meu

Micutul meu a inceput sa foloseasca sticlutele de la Dr. Brown, inca...

Povestea lui Leslie, mama lui Charlie

Micutul meu

Micutul meu a inceput sa foloseasca sticlutele de la Dr. Brown, inca de cand s-a nascut, in anul 2014. Pur si simplu, le iubeste!

Povestea Liannei, prietena cu Cali

Aventura lui Cali, povestita de matusa Lianna

Inca din prima zi, Cali a fost un bebelus foarte agitat si...

Povestea Liannei, prietena cu Cali

Aventura lui Cali, povestita de matusa Lianna

Inca din prima zi, Cali a fost un bebelus foarte agitat si cu dureri mari de burtica. De asemenea, avea si reflux gastroesofagian. La recomandarea unei cunostinte, a cumparat sticlutele de la Dr. Brown, de care nu s-au mai despartit. Acum, la varsta de un an, foloseste cantele de la Dr. Brown. Si eu sunt insarcinata in 8 luni si am de gand sa folosesc pentru fetita mea, doar sticlutele Dr. Brown.

Povestea lui Colleen, mama lui Remi

Remi

Am incercat multe tipuri de sticlute, pentru fiul nostru Remi. Avea o...

Povestea lui Colleen, mama lui Remi

Remi

Am incercat multe tipuri de sticlute, pentru fiul nostru Remi. Avea o problema. Nu putea trage suficient lapte din sticlute, sau fie curgea prea repede, fie prea incet, ceea ce i-a cauzat mari probleme la burtica. Dupa ce am cumparat sticlutele de la Dr. Brown, nu ne-am mai putut desprinde de ele.

Povestea Lynettei

Mama, pentru prima oara...

Eu sunt mama pentru prima data, dar toti nepoteii si nepotelele mele,...

Povestea Lynettei

Mama, pentru prima oara...

Eu sunt mama pentru prima data, dar toti nepoteii si nepotelele mele, au folosit sticlutele de le Dr. Brown. Am stiut de la inceput ce sticle imi trebuie pentru copilul meu. Sticlutele si tetinele de la Dr. Browns sunt perfecte, iar curgerea este perfecta. Are doar 6 saptamani, dar isi iubeste sticlutele de la Dr. Brown.

Povestea lui Sarah, mama lui Abigail

Povestea lui Sarah

Abby era un bebelus cu burtica plina de gaze, dar sticlutele de...

Povestea lui Sarah, mama lui Abigail

Povestea lui Sarah

Abby era un bebelus cu burtica plina de gaze, dar sticlutele de la Dr. Brown, au redus semnificativ problema colicilor. Multumim frumos, Dr. Brown!

Povestea lui Chesney, mama lui Sawyer

Miracolul din viata noastra

Bebelusul nostru, Sawyer, s-a nascut cu 8 saptamani mai devreme. Cordonul ombilical,...

Povestea lui Chesney, mama lui Sawyer

Miracolul din viata noastra

Bebelusul nostru, Sawyer, s-a nascut cu 8 saptamani mai devreme. Cordonul ombilical, ii era incolacit, de doua ori, in jurul gatului. Doctorul a spus ca este o mare minune ca a reusit, la nastere, sa ii salveze viata. A stat trei saptamani la Terapie Intensiva pentru a lua in greutate, sa invete sa manance si era in permanenta monitorizat. Cand a venit acasa, a inceput sa aiba colici. Am decis sa schimbam sticluta pe care o folosisem pana atunci, cu cea de la Dr. Brown si a avut efecte foarte bune asupra lui. Micutul nostru are acum 4 luni si este foarte sanatos si fericit. Suntem foarte mandri.

Povestea lui Bridget, mama lui McKenzie

Doar zambete ♡

Minunata mea fetita, McKenzie Elise, are 3 luni si este foarte sanatoasa...

Povestea lui Bridget, mama lui McKenzie

Doar zambete ♡

Minunata mea fetita, McKenzie Elise, are 3 luni si este foarte sanatoasa si fericita. Am folosit sticlutele de la Dr. Brown, inca din prima zi. Le iubeste, in acelasi fel in care le iubim si noi. Recomand tuturor, aceste produse minunate! Am cumparat deja mai multe sticlute roz si mai multe canite, pentru cand va incepe sa bea singura. Toate mamicile ar trebui sa cumpere produse Dr. Brown,

Povestea Liannei, mama lui Kennedy

Preferatele fetitei mele!

Fiica mea are aproape 5 luni. Am alaptat-o pana la patru luni,...

Povestea Liannei, mama lui Kennedy

Preferatele fetitei mele!

Fiica mea are aproape 5 luni. Am alaptat-o pana la patru luni, iar dupa, am inceput sa folosesc sticlutele de la Dr. Brown, pe care le adora! Voi recomanda Dr. Brown, toturor prietenelor mele. Sunt foarte practice, curatarea lor dureaza putin mai mult, dar merita tot efortul! Voi folosi doar produsele de la Dr. Brown.

Povestea lui Susan

Mama speriata

Fiica mea, nou-nascuta, are acid si reflux gastroesofagian si o mare parte,...

Povestea lui Susan

Mama speriata

Fiica mea, nou-nascuta, are acid si reflux gastroesofagian si o mare parte, din cauza faptului ca bea foarte repede. Sticlutele de la Dr. Brown, dozeaza perfect cantitatea de lapte de care are nevoie micuta mea, reducand, astfel, la minim problemele legate de coloci si reflux.

Povestea Sarei, mama lui Cole

Sara,mama lui Cole

Am asteptat, timp de 8 ani, sa primim acest mare dar de...

Povestea Sarei, mama lui Cole

Sara,mama lui Cole

Am asteptat, timp de 8 ani, sa primim acest mare dar de la Dumnezeu. Cand a venit, a fost perfect! Primisem de la o prietena sticlutele de la Dr. Brown, pe care am inceput sa le folosesc. Au fost perfecte pentru bebelusul nostru, fara probleme cu colicii sau dureri de burtica. Sunt extraordinare!

Povestea Rebeccai, mama lui Bentley

Baiatul nostru maricel!

Bebelusul nostru a folosit din prima zi produsele Dr. Brown, pe care...

Povestea Rebeccai, mama lui Bentley

Baiatul nostru maricel!

Bebelusul nostru a folosit din prima zi produsele Dr. Brown, pe care le iubeste! acum, la 5 luni, a incepu sa bea si din canite.

Povestea lui Brandy, mama lui Paisley

Paisley

Paisley avea gaze si il durea burtica, pana am descoperit sticlutele de...

Povestea lui Brandy, mama lui Paisley

Paisley

Paisley avea gaze si il durea burtica, pana am descoperit sticlutele de la Dr. Brown!

Povestea lui Lily, mama Avei

Ana fericita, mamica fericita!

Ea este micuta mea Ava si are trei luni. Din pacate, laptele...

Povestea lui Lily, mama Avei

Ana fericita, mamica fericita!

Ea este micuta mea Ava si are trei luni. Din pacate, laptele meu s-a terminat repede si a trebuit sa incep sa ii dau lapte formula. De fiecare data cand manca, incepea sa strige, sa o doara burtica si sa vomite, ceea ce incepuse sa ma ingrijoreze foarte tare. Nu stiam sigur care este cauza. Felul in care manca, sau formula de lapte. Auzeam, de fiecare data cand manca, cum ii intra aer in stomacel si nu stiam ce sa fac. Abia mai suporta laptele si sticluta. Am inceput sa caut pe internet, sticlute pentru reducerea colicilor si asa am dat de sticlutele de la Dr. Brown. Am cumparat, in prima faza una, iar schimbarile nu au incetat sa apara. A inceput sa amance bine, pana la ultima picatura de lapte. As vrea sa multumesc pentru existenta acestei minunate sticlute, care pe noi, ne-a ajutat foarte mult!

Povestea lui Lauren, mama lui Aubree Luna

Nopti lungi nedormite si multe vizite la spital

Fiica mea s-a nascut la 3 zile peste termen si chiar si...

Povestea lui Lauren, mama lui Aubree Luna

Nopti lungi nedormite si multe vizite la spital

Fiica mea s-a nascut la 3 zile peste termen si chiar si asa, au fost multe complicatii. De cand s-a nascut, am incercat sa o hranesc exclusiv la san, dar vomita constant, plangea tot timpul si eu incercam sa imi dau seama ce anume ii cauza asta si sa gasesc alta solutie. Doctorul a zis ca are o forma grava de reflux gastric si ca are nevoie de medicamentatie, pentru a tine sub control. Am incercat si alte variante de a o ajuta, in prima faza schimband sticlutele, pana intr-o zi cand mi-au fost recomandate sticlutele Dr. Brown cu tetinele nr. 1. A inceput sa ia in greutate. Îmi plac aceste sticle și le voi folosi cu toți copiii mei viitori !!!! Vă mulțumim că ați avut un impact asupra vieții mele și că ați schimbat viața lui Aubreei! Imi place acest produs!

Povestea lui Alison, mama lui Liam

Aceasta poza a fost posibila, datorita Dr. Brown

Draga Dr. Brown - Multumim pentru acest moment. Poate pare o poza...

Povestea lui Alison, mama lui Liam

Aceasta poza a fost posibila, datorita Dr. Brown

Draga Dr. Brown - Multumim pentru acest moment. Poate pare o poza obisnuita, dar este putin mai mult de atat. Fiul mau Liam s-a nascut cu buza despicata, spre surprinderea noastra. Primele saptamani, ne-am chinuit sa manance, cu multe sisteme de hranire. A fost transferat la spitalul Mass General, considerat a fi cel mai bun spital in probleme digestive. Dupa 20 de minute, ne-a fost prezentat specialistul in nutritie de la Dr. Brown si totul s-a schimbat. Aproape ca nu s-a oprit din mancat. Vom fi vesnic recunoscatori pentru acest produs! Am vrut sa postam aceasta poza cu bunica de 94 de ani, care, cu usurinta, poate sa ii dea nepotelului sa manance. Multumim Dr. Brown!

Povestea lui Candy, mama lui Remington

Povestea lui Remington

Fiul meu, Remington, tocmai a implinit 3 luni. a fost diagnosticat cu...

Povestea lui Candy, mama lui Remington

Povestea lui Remington

Fiul meu, Remington, tocmai a implinit 3 luni. a fost diagnosticat cu rexlux gastric si are episoade de durere, din cauza colicilor, inca de cand avea o luna. Erau multe momente in care parea ca se ineaca. Vomita destul de urat si ii iese si pe nas. m-as speriat asa de tare, incat eram 24/7 cu el. I s-au dat medicamente, care l-au ajutat. Singurul nod de a i le adminstra, era tot cu lapte. Am incercat sticla, dupa sticla si pana la urma am gasit una care sa fie potrivita fiului meu. Aceasta sticla a fact o mare, mare diferenta pentru el! Multumim Dr. Bown.

Povestea Leilei, mama Savannei

Savannah Lynn: micul comandant

Am dat nastere unei fetite perfecte, in august 2015. A avut, totusi,...

Povestea Leilei, mama Savannei

Savannah Lynn: micul comandant

Am dat nastere unei fetite perfecte, in august 2015. A avut, totusi, o perioada destu de grea. A venit pe lume total vanata si cu dificultati in a respira. Nivelul de zahar- scazut, celulele rosii- in numar prea mare si probleme cu burtica. Vomita agresiv dupa fiecare sticluta. Am descoperit ca are o forma grea de reflux. Am incercat Avent, Nuk si MaM. Am decis sa incercam si sticlutele de la Dr. Brown, in combinatie cu medicamentele pentru reflux si parca incepuseram sa avem un bebelus nou! Recomand aceste sticle fiecarui now parinte. Era bine-dispusa, nu mai vomita si era total fericita! Multumim frumos, Dr. Brown!

Povestea Jazmynei, mama lui RaeLyn

RaeLyn

Fiica mea s-a nascut in mai 2012. La o zi dupa ce...

Povestea Jazmynei, mama lui RaeLyn

RaeLyn

Fiica mea s-a nascut in mai 2012. La o zi dupa ce s-a nascut, a fost dusa la spitalul de copii, la trei ore distanta de mine. Dupa 4 luni de lupta continua, a fost in sfarsit momentul sa vina acasa. Pentru varsta ei, era destul de micuta. pe langa toate problemele de sanatate pe care le avea, mai suferea si din cauza refluxului gastric. Am incercat aproape orice metoda sa o facem sa poata sa manance. Pana la urma, bona noastra ne-a recomandat sa incercam sticlutele de la Dr. Brown. Nu auzisem de ele pana atunci, dar ne explicase ca stia de alt copilas, cu aceleasi probleme, pentru care aceste sticlute au fost salvarea. Le-am incercat si inca mai avea varsaturi, dar nu asa grave. De atunci, am folosit doar sticlutele de la Dr. Brow si le recomand cu maxima incredere oricui. Important a fost faptul ca incepuse sa ia in greutate si era mai fericita. Multumim, Dr. Brown!

Povestea lui Jillian, mama lui Oliver

Multumim!

Fiul meu, Oliver, s-a nascut la 28 de saptamani si am stiut...

Povestea lui Jillian, mama lui Oliver

Multumim!

Fiul meu, Oliver, s-a nascut la 28 de saptamani si am stiut ca va fi cea mai mare provocare sa il hranim. Multumim Dr. Brown pentru aceste sticle perfecte cu tetina Ultra Preemie, care au fost foarte bune, date fiind complicatiile. Daca nu era Dr. Brown, nu stiu cum am fi reusit sa il hranim asa de bine.

Povestea lui Ashley, mama lui Hunter

Micutul nostru fericit

Minunea noastra, Hunter, s-a nascut cu 7 saptamani mai devreme si inca...

Povestea lui Ashley, mama lui Hunter

Micutul nostru fericit

Minunea noastra, Hunter, s-a nascut cu 7 saptamani mai devreme si inca de la inceput, alaptarea a fost o mare lupta. In secunda in care am introdus sticla si a inceput sa ia in greutate, am putut sa il aducem acasa. Sticlele Dr. Brown, sunt minunate! Nu am avut probleme in a le utiliza, nu curgea prea mult si micutul nu avea colici. Are deja aproape 4 luni si a luat considerabil in greutate. Multumim, Dr. Brown!

Povestea lui Kim

Sunt mama Kaiei-Alexis

Chiar daca primul meu copil mu a avut probleme cu colicii, am...

Povestea lui Kim

Sunt mama Kaiei-Alexis

Chiar daca primul meu copil mu a avut probleme cu colicii, am folosit Dr. Brown. La cel de-al doilea copil, am stiut de la inceput ce produse sa folosim. Multumim mult de tot, Dr. Brown!

Povestea lui Gbaby, mama lui Benjamin

Povestea lui Benjamin

Dragostea lui Benjamin pentru Dr. Brown, a inceput in prima lui zi...

Povestea lui Gbaby, mama lui Benjamin

Povestea lui Benjamin

Dragostea lui Benjamin pentru Dr. Brown, a inceput in prima lui zi si am trecut prin toate modelele de sticle. Tetinele sticelor sunt minunate, deoarece permit o alimentare facila si corect dozata. Nu as avea cum sa fiu suficient de recunoscatoare pentru aceste minunate produse si mai ales, pentru faptul ca micutul meu nu are colici. As vrea doar sa multumesc Dr. Brown pentru marele ajutor pe care l-a adus in viata noastra!

Povestea lui Courtney, mama lui Grayson

De ce colicii sunt ce mai mare problema a bebelusilor?

Sunt Courtney, mamica piticului meu Grayson, de 6 luni. A stat doua...

Povestea lui Courtney, mama lui Grayson

De ce colicii sunt ce mai mare problema a bebelusilor?

Sunt Courtney, mamica piticului meu Grayson, de 6 luni. A stat doua saptamani in incubator, din cauza faptului ca nu manca suficient si avea probleme cu burtica. Dupa ce a ajuns acasa, am cumparat toata gama de produse pentru bebelui de la Dr. Brown. Sticlute, sterilizator si incalzitor de sticlute. Dr. Brown, l-a scapat pe micut de colici, gaze, iar de refluxul gastric a scapat definitiv!