×

Dr. Brown’s Ambassadors

Povești adevărate de la mame adevărate

Urmărește mamele adevărate, poveștile adevărate ale ambasadoarelor Dr. Brown’s

 

Când vine vorba de a primi sfaturi despre produsele de îngrijire pentru copii, cele mai multe mame preferă să discute cu alte mame.

 

Forever Freckled

 

Forever Freckled a luat naștere cu sfaturi de la surori. Pentru noi acest grup al surorilor, înseamnă a găsi întodeauna pe cineva cu care să discuți și să depășești provocările, în timp ce sărbătorești bucuria de a trăi.

Alison s-a folosit de licența sa în medicină veterinară pentru a-i ajuta pe oameni să păstreze sănătatea și starea de bine a animalelor. Katie a devenit pediatru, specializându-se pe nevoile copiilor, iar Carrie s-a dedicat modei pentru mame și copii.

Suntem pasionate de rolul de mame pentru micuții noștri, dar și de a-i ajuta pe alții, în aventura lor de părinți. Sperăm că blogul nostru te încântă și îți furnizează sfaturi utile.

Urmărește-ne pe Instagram: @foreverfreckledblog

Urmărește-ne pe blog: foreverfreckled.com

Kathy Croman și Cindy Pearlstein

Suntem surori (Kathy și Cindy) și locuim amândouă în Hawaii. După mulți ani de călătorii și muncă în domeniul modei, acum, devenind mame, ne dorim să oferim tot ce e mai bun, celor care ne urmăresc.

Vrem să împărtășim din experiența noastră, să dezvăluim trucurile prin care mamele pot fi șic, păstrând-și frumusețea și stilul, în viața de zi cu zi.

De asemenea, suntem emisarii media pentru Popsugar and AOL.

Urmărește-ne pe blog: www.islandfeversisters.com

Ashley McFarland

Mă puteți găsi în California de Sud, împreună cu cele două fetițe și cu soțul meu. Sunt fotograf de nunți, blogger și vlogger. Când nu fac poze la nunți, împreună cu șoțul, ne puteți găsi jucându-ne pe plajă sau la Disneyland. Cafeaua nu lipsește niciodată, indiferent despre care dintre activități este vorba. Am tot timpul aparatul în mână și niciodată nu mă iau prea în serios.

Urmărește-mă pe Instagram: @_ashley_noel_

Urmărește-mă pe blog: www.ashleynoel.life

Amber Massey

Sunt mamă a trei fete: gemenele Parker și Jolie și micuța Baker. Locuim lângă Dallas, împreună cu soțul meu care este pompier. Am activat ca și dietetician pe partea de blog, aproape 10 ani. Mă simt binecuvântată și recunoscătoare să pot împărtăși cu voi, experiența mea.

 

Urmărește-mă pe Instagram: @masseya

Urmărește-mă pe blog: themasseyspot.blogspot.com

Jess Oakes

Sunt galeză și autoarea cărții ”Stejarii pozitivi”. Locuiesc în Idaho, împreună cu soțul meu Marcus, cu fetița mea dăgălașă, Blake și cu Howie, un cățel pufos, care se crede stăpânul casei.

Scriu, cos și adesea mănânc înghețată la micul dejun. În cartea ”Stejarii pozitivi”, am scris despre maternitate și despre experiența mea de viață.

 

Urmărește-mă pe Instagram: @positivelyoakes

Urmărește-mă pe Blog: www.positivelyoakes.com

Shawna Schoenfeld

Salut! Dețin blogul Arrows & Apricots. Sunt soția unui om minunat și mama celui mai cuminte și drăguț băiețel. Familia noastră este întregită de două animale de companie. Locuiesc în Utah și sunt pe cale să devin estetician. În timpul meu liber (care este foarte puțin), îmi place să fac lucuri handmade și să organizez petreceri reușite. Și să navigez pe Target. Iubesc Target. Pe blog discut despre cum poți să arăți și să te simți mereu bine, fără să cheltui o avere pentru asta.

Urmărește-mă pe Instagram: @arrowsandapricots

Urmărește-mă pe Blog: arrowsandapricots.blogspot.com

Laura Adney

Mi-am lansat blogul ”Have Need Want” în aprilie 2013, care reprezintă un impresar al stilului meu personal. Este un blog de modă și stil, unde am scris despre vestimentație, călătorii, casă, frumusețe și altele. De când îl am pe Mason, fiul meu, am împărtășit tipsuri despre parenting și produse pentru copii. Cei doi câini, Lexie și Jackson sunt încântați de Mason, cel mai nou membru al familiei.

 

Urmărește-mă pe Instagram: @lauraadney

Urmărește-mă pe Blog: have-need-want.com

Kate Brennan

Sunt Kate Brennan și dețin blogul de lifestyle “Dress Your Guests”. În urmă cu doi ani, m-am mutat din New York în Charlotte, împreună cu soțul meu și cu fiica noastră Isabella. Familia noastră s-a întregit cu micuța Summer, acum 4 luni.

De când am părăsit New York-ul și jobul de agent achiziții de la Ralph Lauren, mi-am dorit să găsesc o modalitate de a împărtăși cunoștințele mele din domeniul modei, în timp ce stau acasă cu cele două fetițe.

Pe măsură ce blogul meu a devenit tot mai cunoscut, scopul meu a rămas același: să inspir femeile ca să arate și să se simtă bine, în fiecare zi.

Urmărește-mă pe Instagram: @dressyourguests

Urmărește-mă pe Blog: dressyourguests.com

Elizabeth Cannon

Sunt o profesoară, devenită mamă, care stă acasă cu micul răsfățat Elouise și cu nou-născutul Sullivan. Locuiesc în California de Sud și iubesc să petrec timp cu soțul meu Christian și cei doi copii, pe plajă, la Disneyland sau în orice loc unde putem merge cu dubița noastră albastră.

Împărtășesc experiența mea de mamă și viața mea nebună, pe blog, Mrs. Seacannon.

Urmărește-mă pe Instagram: @mrsseacannon

Urmărește-mă pe Blog: mrsseacannon.com

Kelly Larkin

Salut! Sunt fondatoarea blogului de lifestyle “Kelly in the City”. Locuiesc în Chicago, cu soțul meu Mitch, fiica noastră de două luni, Emma și cățelușul Noodle.

“Kelly in the City” este locul unde împărtășesc gândurile mele și abordez subiecte despre modă, călătorii, design interior, fotografie și bineînțeles, despre maternitate.

Blogul meu este un outlet creativ, fără de care nu pot să trăiesc.

Urmărește-mă pe Instagram: @kellyinthecity

Urmărește-mă pe Blog: kellyinthecity.com

Shay Moné

Sunt Shay Moné, o blogăriță de modă, cu reședința în Houston, Texas. Locuiesc împreună cu soțul meu Ahmad și cu cei doi copii, Aubri și Ashton.

Viața mea este într-o continuă schimbare, când vine vorba de timpul petrecut cu copiii. Singura constantă rămâne pasiunea mea pentru modă și design.

Shay Moné este blogul unde împărtășesc provocările vieții de mamă și aspecte legate de  lifestyle și design.

Sper că mă urmăriți și sunteți inspirate de ideile mele.

Urmărește-mă pe Instagram: @shaymone

Urmărește-mă pe Blog: www.shaymone.com

Jacqui Saldana

Sunt Jacqui Saldana și conduc “Baby Boy Bakery”, un blog de lifestyle foarte popular. De asemenea, am fondat “Baby Boy Bakery Kids”. “Baby Boy Bakery Kids” este un brand cu produse pentru copii.

Sunt mamă a doi copii, dedicată momentelor petrecute cu familia. Entuziasmul și voința puternică mă ajută să-mi mențin comunitatea inspirată, în ciuda greutăților de zi cu zi.

Urmărește-mă pe Instagram: @babyboybakery

Urmărește-mă pe Blog: www.babyboybakery.com/blog

Dana Shum

Am inaugurat blogul “Live Beautiful Mama” pentru a mă documenta despre progresul fetiței mele, născută prematur, la 27 de săptămâni.

Scriu despre familie, mâncare, frumusețe și lifestyle și expun gânduri pe care multe femei le-au avut, dar nu au avut curajul să le exprime.

Scopul blogului meu este de a transforma vulnerabilitatea în forță și uniune. Locuiesc în Atlanta, cu soțul meu Alex, cu fiica noastră Ava și câinele Bentley.

Urmărește-mă pe Instagram: @livebeautifulmama

Urmărește-mă pe Blog: www.livebeautifulmama.com

Courtney Wyse

Sunt mama lui Emmy și a lui Elliott. Pentru mine, familia este cel mai important lucru din lume. Ador să-i văd pe cei doi copii crescând și întâmpinând noi provocări.

Ne place să călătorim, să facem plimbări lungi, să ne jucăm și să facem prăjiturele.

Când meseria de mamă îmi permite, devin o adevărată fashionistă, încercând ultimele trenduri în materie de modă, make-up și produse de styling.

Iubesc să vă împărtășesc din entuziasmul meu.

Urmărește-mă pe Instagram: @mrscocowyse

Urmărește-mă pe Blog: www.mrscocowyse.com