×

De ce Dr. Brown’s®

Dr. Brown’s a pus întotdeauna accentul pe produse inovatoare, care promovează o nutriție optimă și sănătoasă pentru copii.

Creat de un doctor în 1996 și patentat în 1997, biberonul Dr. Brown’s Natural Flow® este singurul cu sistem de ventilație intern, care ajută la păstrarea vitaminelor C, A și E, prin minimizarea oxidării laptelui matern sau a formulei. Conferă o presiune pozitivă, iar hrănirea se face liber, fără vacuum, fiind foarte asemănătoare cu hrănirea la sân. Ajută la reducerea colicilor, regurgitării, eructației și a gazelor, prin eliminarea presiunii negative și a bulelor de aer.

Biberonul Dr. Brown Natural Flow® nu conține BPA sau PVC, plumb sau ftalați și a primit numeroase premii pentru design, fiind certificat de comunitatea medicală. 

Multe din biberoanele nostre sunt duse în spitale, pe secțiile de terapie intensivă neonatală și în cabinetele medicale. Cel mai important este, însă, că mamele vorbesc între ele și își împărtășesc cu emoție noile obiceiuri de hrănire ale bebelușilor.

Păstrând standardele biberonului nostru, celelalte produse Dr. Brown au un design unic, care conferă o funcționalitate deosebită pentru mamă, iar bebelușului o stare de bine. Pentru a păstra prestigiul pe care mămicile se pot bază, noi punem accent pe cercetare și dezvoltare și ne asigurăm că fiecare produs atinge cel mai bun rezultat posibil. Aceasta înseamnă că investim atât timp cât e necesar pentru a crea produse dedicate hrănirii de calitate, care au beneficii reale.

Happy Feeding™

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?